De Heeren van Steen Vastgoed gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Frederik Hendrikplein 53

Omschrijving

LOCATIE:
Deze locatie heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een aantrekkelijke vestigingslocatie voor o.a. detaillisten, speciaalzaken, horeca en grootwinkelbedrijven. Tevens is de Frederik Hendrikplein een zeer geliefde plek om te wonen.

ADRES EN POSTCODE:
Frederik Hendrikplein 53, 2582 BA te Den Haag.

OPPERVLAKTE:
De totale oppervlakte bedraagt circa 105 m2.
Tevens is er een tuin van circa 30 m2 met een opslagruimte van circa 15 m2.

PARKEREN:
Aan de openbare weg zijn er voldoende parkeerplaatsen.

BESTEMMING:
Het object heeft conform het vigerende bestemmingsplan o.a. de navolgende gebruiksmogelijkheden:​

  • Detailhandel;
  • Kantoor;
  • Wonen.

KADASTRALE GEGEVENS:

Gemeente.    : ’s-Gravenhage
Sectie            : AK
Nummer        : 10833
App.index     : A1

STAAT VAN ONDERHOUD:
Het object wordt thans door de eigenaar netjes onderhouden en is thans keurig in gebruik als sieradenatelier/winkelruimte. De huidige huurder zal het object huren tot en met 31 januari 2021.

BEREIKBAARHEID:
Met het eigen vervoer is het rijkswegenverkeersnet onder meer bereikbaar via de Johan de Wittlaan, Prof. B.M. Teldersweg, Raamweg en de Zuid-Hollandlaan; de A4 en N44/A44 richting Amsterdam, de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam.

De openbaar vervoerverbindingen van en naar de twee belangrijkste NS-stations (Den Haag Centraal Station en Den Haag Hollands Spoor) zijn uitstekend, middels de tram 10 en buslijnen 4, 65 en 88. Halteplaatsen bevinden zich op loopafstand

KOOPSOM:
€ 498.000,- k.k. (zegge: vierhonderd achtennegentigduizend euro kosten koper).

LEVERING:
Het object wordt in huidige staat aan koper geleverd. Eventueel kan het object verhuurd worden opgeleverd, wanneer het transsport plaatsvindt voor 31 januari 2021.

KOSTEN:
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, hieronder te verstaan de kosten van de koopovereenkomst en de transportakte, en eventueel verschuldigde overdrachts- en/of omzetbelasting over de onroerende zaak en eventueel verschuldigde omzetbelasting over de roerende zaken, zijn voor rekening van koper.

NOTARIS:
Nader door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichting zal koper een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 5% van het transactiebedrag storten op rekeningnummer van instrumenterend notaris of afgeven ten kantore van instrumenterend notaris op uiterlijk 5 werkdagen na bereiken van wilsovereenstemming. De door koper gestelde waarborgsom/bankgarantie zal van rechtswege als boete verbeurd zijn ingeval koper in de nakoming van zijn verplichtingen tekort schiet.

DISCLAIMER:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bronnen afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De beleggingsinformatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

INFORMATIE:
De Heeren van Steen Vastgoed B.V. | 070 – 262 91 44 | info@heerenvansteen.nl

 

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 498.000 k.k.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
155m²
Vloeroppervlakte
105m²

Omgeving

Ligging
winkelcentrum,
woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Frederik Hendrikplein 53", "zipCode": "2582 BA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0886685, "lng": 4.2765328, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.