De Heeren van Steen Vastgoed gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

In de media

Wij zijn den haag


Anders dan de naam doet vermoeden, bestaan de Heeren van Steen Vastgoed uit een dame en een heer met een warm hart voor de stad Den Haag.
Makelaar en taxateur Wouter de Vilder en officemanager Farah Marchand (‘mijn rechterhand’) vormen een geolied team. Vilder: “We zijn met z’n tweeën net zo productief als een team van zes. Onze bedrijfsvoering is gestroomlijnd en efficiënt. Alles is gericht op het behalen van succes. Zoveel mogelijk processen zijn geautomatiseerd, alle ballast is overboord gegooid. Daardoor kunnen we dienstverlening op het hoogste niveau bieden en komen we ruimschoots tegemoet aan de eisen van onze cliënten.”

Aandacht

Professionele investeerders, particuliere beleggers en eindgebruikers maken dankbaar gebruik van de directe werkwijze met korte lijnen. Marchand benadrukt dat het niet alléén draait om efficiëntie. “We houden van persoonlijk contact en behandelen iedereen zoals we zelf behandeld willen worden, op een prettige manier dus. De inrichting van dit kantoor weerspiegelt onze instelling: licht, open en vriendelijk. We geven eerlijk advies en zijn altijd bereikbaar. En we nemen alleen opdrachten aan die we zelf mooi vinden en waar we in geloven. Ons gevoel geeft de doorslag. We herkennen de potentie van een pand blijkbaar goed want bijna al onze klanten komen met een volgende opdracht.”

Passie

De Vilder heeft een meer dan gemiddelde belangstelling voor onroerend goed. “Als jongen van een jaar of acht reed ik op mijn fietsje van bouwplaats naar bouwplaats. Ik was benieuwd wat er gebouwd werd, had een fascinatie voor imposante, historische panden. Ik vond het vaak zonde dat bepaalde gebouwen gesloopt werden. Dat ging dwars tegen mijn gevoel in. Pas later besefte ik dat dat een onuitgesproken verlangen was om het goede te behouden. Ik heb jarenlang voor een bakkerij met een bus kriskras door Den Haag bestellingen rondgebracht. Onder andere daardoor heb ik de stad door en door leren kennen én waarderen.”

Kennis

Gelukkig zijn de tijden veranderd. Er wordt meer aandacht besteed aan gave architectuur. “Dat is fantastisch voor Den Haag. Onverantwoorde sloop van prachtig onroerend goed is niet meer aan de orde. Wij zien dat de investeringsbereidheid bij vrijwel alle partijen flink is toegenomen. De waardering voor modern en monumentaal vastgoed stijgt. Opdrachtgevers zien in dat het investeren en het behouden van onroerend goed in eigendom een prima investering kan zijn. Door het loslaten van traditionele gedachtelijnen ontstaat er ruimte voor nieuwe vastgoed initiatieven. Dat is niet alleen aantrekkelijk vanuit economisch oogpunt, maar ook vanuit esthetisch oogpunt. Architectuur is belangrijk. Een fraaie en plezierige woon- en werkomgeving doet iets met je welzijn. Het is fijn om hieraan bij te kunnen dragen. Ons omvangrijke netwerk, kennis, leuke opdrachtgevers en ervaring op het gebied van vastgoed zijn de motor om mooie resultaten te behalen.”

De Heeren van Steen Vastgoed B.V.
Frederikstraat 991, Den Haag
T 070 262 91 44
www.heerenvansteen.nl

Artikel uit LEVEN! magazine - Lente 2017

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Femque Schook