De Heeren van Steen Vastgoed gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Diensten

VERHUUR & Verkoop bedrijfsmatig vastgoed

Verzekerd zijn van de beste begeleiding bij de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed? Profiteren van een breed netwerk, actuele marktinformatie en een optimale onderhandelingspositie?

De Heeren van Steen helpt u bij de beste aanpak en zorgt voor de beste condities. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We stellen graag een succesvol plan voor u op en brengen dit graag tot uitvoering.

AANkoop & AANHUUR BEDRIJFSMATIG VASTGOED

Wat is de juiste plek voor uw onderneming? De Heeren van Steen brengt alle punten in kaart die voor uw zaak belangrijk zijn om zo de meest geschikte locatie te kiezen. Door het grote regionale netwerk van de Heeren van Steen bent u verzekerd van een ruime keuze aan zakelijk vastgoed.

Wij loodsen u graag naar het juiste adres. Is uw ideale pand gevonden dan helpen wij u bij de onderhandelingen en het contractuele gedeelte.

ADVIES OP MAAT

Naast onze diensten op het gebied van verhuur, verkoop, huur en koop van zakelijk onroerendgoed kunt u De Heeren van Steen ook inschakelen voor deskundig advies op strategisch niveau.

Door onze expertise en kennis van de markt kunnen wij alle partijen binnen de vastgoedmarkt adviseren en dragen met ons advies bij aan de juiste vastgoedbeslissingen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Dan maken we een afspraak.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.